Kayseri son nefeste

Süper Lig'in 6.hafta maçında sahasında Kayserispor'u konuk eden Kasımpaşa, son dakikada yediği golle 1-1'lik sonuca razı oldu.

Kayseri son nefeste
24 Eylül 2017 - 18:08

Paşa iyi başladı

Süper Lig'in 6.hafta maçında Kayserispor'u konuk eden Kasımpaşa, maça iyi başlayan taraf oldu. Düşük tempoyla başlayan maçta rakibine üstünlüğünü ilk dakikalardan itibaren hissettiren ev sahibi, 20.dakikadan itibaren tempoyu arttırdı. Neumayr ve Rangel ile pozisyonlara giren Paşa, aradığı golü 38.dakikada buldu. Popov'un asistinde topu ağlara gönderen Michael Rangel,  takımını Kayserispor karşısında 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakikalık bölümde başka gol olmadı.

Son dakika sürprizi

Maçın ikinci 45 dakikalık bölümüne de daha iyi başlayan taraf ev sahibi Kasımpaşa oldu. 60.dakikaya kadar ikinci golü arayan ve bu maç iyi gözükmeyen Kayserispor kalesini birçok kez yoklayan mavi-beyazlı ekip, aradığı 'garanti golünü' bir türlü bulmamadı. Son üçte birlik bölüme girilirken temposu düşen oyunda dakikalar 75'i gösterdiğinden itibaren oyunun hakimi Kayserispor oldu. Maçın uzatma dakikalarına gelindiğinde sahneye çıkan Atilla Turan, topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi. Maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum