Kayserispor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 16. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Kayserispor - Beşiktaş muhtemel 11'ler
03 Ocak 2021 - 01:29
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 16. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: İsmail, Kvrzic, Oğuzhan, Sapunaru, Behich, Ackah, Campanharo, Lennon, Emre Demir, Henrique, Kanga

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, N'Koudou, Larin, Güven

Eksikler

Kayserispor: Ömer Uzun, Lung, Yasir Subaşı

Beşiktaş: Ljajic, Gökhan Töre, Aboubakar, Ghezzal

Takımların son durumu

Süper Lig'e iyi başlangıç yapamayan Kayserispor'a teknik direktör değişikliği de yaramadı. Samet Aybaba'nın öğrencileri, son 3 maçtan puan alamadı ve ligin son sırasında kaldı.

Zirve için sahaya çıkacak

Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamayan siyah-beyazlılar, üst üste 2 maç kazanarak tekrar morallenmişti. Sonrasında Gaziantep karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet karamsar havayı da beraberinde getirmişti. Ancak Beşiktaş, büyük maçların favorisinin belli olmayacağını Başakşehir ve Fenerbahçe karşısında net bir şekilde kanıtladı. Siyah-beyazlılar, son hafta ise ligin forma ekiplerinden Kasımpaşa'yı net bir oyunla 3-0 geçmeyi başardı ve zirve yarışına resmen dahil oldu.

Ancak siyah-beyazlılar, Alanyaspor karşısında beklentilerin altında bir performans sergiledi. 90 dakika boyunca istediklerini yapamayan Beşiktaş, Alanya'dan mağlubiyetle dönmekten kurtulamadı. Sergen Yalçın ve öğrencilerinin yeniden bir çıkış yakalamak için önlerinde yer alan uygun fikstürü değerlendirdi ve önce BB Erzurumspor'u 4 golle geçti, sonrasında ise Ankara deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü.

Beşiktaş, Aboubakar ve Josef gibi önemli oyuncularından yoksun çıktığı mücadelede Sivasspor'u da 3 golle geçmeyi başardı. Siyah-beyazlılar, Galatasaray'ın puan kaybı sebebiyle Kayserispor'u yenmesi halinde Süper Lig'in yeni lideri olacak.

Beşiktaş 4-1 önde

Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanan son 10 maçın 5'i berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlılar 4 mücadeleyi kazanırken Kayserispor 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum