Kayserispor Göztepe'yi tek golle geçti

Sezona farklı Galatasaray mağlubiyeti ile başlayan Kayserispor, evinde oynadığı ilk maçında ligin yeni ekibi Göztepe’yi mağlup etti. Karşılaşmanın tek golü 17. dakikada Varela’dan geldi. Ev sahibi ekip 66’da bir penaltıdan da yararlanamadı.

Kayserispor Göztepe'yi tek golle geçti
20 Ağustos 2017 - 21:53

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 5. Dakikasında sağ kanattan gelişen Kayseri atağında Varela, topu Deniz Türüç'e aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda, kaleciyi geçen meşin yuvarlak yan direğe çarparak oyun alanına döndü.

16’daki Kayseri atağında, Güray'ın ceza alanına ortasında Kadu'yla mücadeleye giren Deniz, yerde kaldı. Hakem Özgür Yankaya, penaltı noktasını gösterdi. 17. dakikada Deniz Türüç'ün penaltısında Beto, soluna giden topu uzanarak kurtardı. Dönen topu Varela, filelerle buluşturdu: 1-0. 

32. dakikada Deniz Türüç'ün yaklaşık 30 metre mesafeden kaleyi karşıdan gören bir noktadan çektiği sert şutta, kaleci Beto meşin yuvarlağı güçlükle kornere gönderdi.

Maçın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya da ev sahibi ekip atak başladı. 48’da kullanılan serbest atışta Deniz Türüç’ün vuruşu üstten auta çıktı.

GÜRAY PENALTI KAÇIRDI

54’te İzmir ekibinde Castro’nun kafa vuruşunda kaleci Muammer gole izin vermedi. 

66’da Kayseri bir penaltı daha kazandı. Bu kez topun başına geçen Güray’ın vuruşunda kaleci Beto yine topu çelerek ikinci go6le izin vermedi. 

Kalan dakikalarda Tamer Tuna’nın öğrencileri beraberlik için yüklense de Kayserispor sahasında oynadığı karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak ligdeki ilk puanlarını almış oldu: 1-0.






YORUMLAR

  • 0 Yorum