Kjaer: Bir gün geri döneceğim

Fenerbahçe'den ayrılan Simon Kjaer, takımdan ayrılmasında yönetimin UEFA ile yaptığı FFP anlaşmasının önemli bir rol oynadığını belirtti. "Açıkçası bu durumu anlayışla karşıladım ve Fenerbahçe'de harika günler geçirdim taraftarı asla unutamam bir gün geri döneceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kjaer: Bir gün geri döneceğim
02 Eylül 2017 - 06:02

Sarı-lacivertli forma altında geçirdiği başarılı iki sezonun ardından ani bir kararla İspanya'nın Sevilla takımına transfer olan Danimarkalı tecrübeli oyuncu Simon Kjaer sarı-lacivertli kulüpten karşılıklı anlaşarak ayrıldığını açıkladı.

Danimarka'nın 2018 Dünya Kupası grup eleme karşılaşmaları için kamp yaptığı Helsingör kentindeki Marienlyst otelde Milliyet'in sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu ilginç açıklamalarda bulundu.

"İLGİ HARİKAYDI"

Kjaer, "Sevilla'ya transferinde Fenerbahçe Kulübü'nün UEFA ile yaptığı Finansal Fair-Play anlaşmasının rolü var mıydı?" sorusuna, "Bu önemli nedenlerden biriydi diyebilirim. Ben de bunu anlayışla karşıladım. Ayrıca bu transferde Fenerbahçe Kulübü hiçbir engel çıkarmadı. Her iki taraf da istediğini aldı diyebilirim" cevabını verdi.

Sarı-lacivertli formayı giydiği süre zarfında kendisine tanınan imkanlar ile yaşadığı ortamdan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Simon Kjaer, "İstanbul'da ailemle birlikte çok keyifli ve huzurlu günler geçirdim, özellikle taraftarın beni uğurlaması harikaydı. Bunu hayatım boyunca bunu unutmayacağım. Hepsine teşekkür borçluyum. Bana verdikleri değer inanılmazdı her fırsatta gösterdiler" şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli taraftarların şimdiden kendisini özlemiş olmasının harika bir duygu olduğuna işaret eden Danimarkalı savunmacı, "Futbolu kendim için hep huzur noktası olarak gördüm, bu huzuru Türkiye'de kaldığım sürece hep yaşadım" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'YE DÖNECEK MİSİN?

Başarılı savunma oyuncusu, Türkiye'den olumlu duygular ve hatıralarla ayrıldığını belirtti. Fenerbahçe'nin UEFA'ya erken veda etmesiyle ilgili olarak da "Oynamadığım takımlar hakkında prensip olarak yorum yapmam" dedi.

28 yaşındaki oyuncu, "Bir gün yeniden Fenerbahçe'ye dönecek misin?" sorusuna da "Evet bu mümkün bir gün geri döneceğime inanıyorum fakat İspanya'ya daha yeni geldim o nedenle bunu şimdiden söylemek biraz erken" yanıtını verdi.

HAFTANIN 11'İNDE

Sevilla formasıyla geçtiğimiz pazar günü Getafe'ye karşı ikinci karşılaşmasına çıkan Simon Kjaer, geçen hafta İspanya'nın ünlü Marca spor gazetesi tarafından haftanın en iyi savunma oyuncusu olarak Messi ile beraber ilk on birde yer aldı. 28 yaşındaki Kjaer "Bunun iyi işler yaptığının göstergesi olduğunu" kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum