Kjaer'in yerine Mangala

Milan'ın 12 milyon euro teklifini kabul etmeye hazırlanan Fenerbahçe geçen sezonu Valencia'da geçiren Fransız savunma oyuncusunu kiralamayı planlıyor.

Kjaer'in yerine Mangala
04 Temmuz 2017 - 12:48

Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar ve Carlos Kameni'nin ardından savunmaya ve forvete takviye yapma amacında olan Fenerbahçe bonservisli oyuncu alabilmek için elindeki önemli oyuncularını satmak zorunda.

Sarı-lacivertli takım Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda Simon Kjaer'i isteyen Milan'la pazarlık masasına oturdu. İlk teklifi 10 milyon euro'nun altında olan İtalyan ekibi pazarlıklar sonrası fiyati 12 milyon euro'ya kadar çıkarmış durumda. Fenerbahçe'nin olumlu baktığı bu transfer gelişmesinin ardından alınacak oyuncu olarak da bonservisi Manchester city'de olan Mangala'nın kiralanması gündeme geldi.

Yiğithan'a daha fazla süre vermek isteyen Aykut Kocaman geçen sezon Valencia'da kiralık olarak forma giyen ve 33 maçta 2 gollük performans sergileyen Eliaqum Mangala'ya sıcak bakıyor. 26 yaşındaki Fransız savunma oyuncusunun kiralanması durumunda stoper bölgesindeki karışıklık giderilmiş olacak. Ayrıca forvet transferi için de bütçe oluşacak.

Öte yandan sarı-lacivertli takımın sezon sonuna doğru gözden çıkardığı ve satmayı planladığı Ozan tufan için en ciddi teklif Benfica'dan gelmiş durumda. Olympiyakos'a Emenike'yi satan sarı-lacivertli takım Ozan Tufan'dan gelecek bütçeyle de orta sahanın ortasına bir alternatif oyuncu almayı planlıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum