Trabzonspor çıtayı yükseltiyor

Çalışmalarını Macaristan’da sürdüren bordo-mavililerde teknik patron Ersun Yanal, futbolcularına yüklenmeye hazırlanıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, 4 günde 10 antrenman koyarak tempoyu arttıracak.

Trabzonspor çıtayı yükseltiyor
04 Temmuz 2017 - 12:27

Yeni sezon hazırlıkları için Macaristan'da kamp yapan Trabzonspor'da, tempo yükselmeye başlıyor. 

Teknik direktör Ersun Yanal, Budapeşte'nin Telki kasabasındaki takımın kaldığı otelin sahasında ilk günü futbolcularına çift antrenman yaptırdı. Deneyimli hoca şimdi bu sayıyı üçe çıkardı.

Ersun Yanal, bazı günlerde saat 07.00, 11.00 ve 19.00'da olmak üzere 3 idman yaptırarak, takımına kondisyon yüklemeyi hedefliyor. 

Karadeniz temsilcisi, 4 günde 10 antrenman gerçekleştirerek Macaristan kampında yoğun bir döneme girecek.

SABAH 07.00’DE KOŞU

Bordo-mavili takım bugünün ilk çalışmasını 07.00'de yaptı. 06.30'da kalkan ve aerobik koşu yapan bordo-mavililerde, henüz kampa katılmayan Hugo Rodallega, Esteban Alvarado ve Ogenyi Onazi çalışmada yer almadı.

Geçtiğimiz sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen 23 oyuncudan sözleşmesi biten sadece Hasan Batuhan Artarslan kamp kadrosunda yer alıyor.

Teknik patron Yanal tarafından kampa davet edilen 23 yaşındaki genç oyuncu, Trabzonspor’da 7. kampını geçiriyor.

Bordo-mavililerin pilot takımı 1461 Trabzon ile Şanlıurfaspor'a dönem dönem kiralanan genç futbolcu, bu kez A takımda kalma mücadelesi veriyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum