Kjaer'li Sevilla Başakşehir'in rakibi oldu

Şampiyonlar Ligi play-off turunda ülkemizi temsil edecek olan Başakşehir İspanyol rakibiyle ilk maçı İstanbul'da oynayacak.

Kjaer'li Sevilla Başakşehir'in rakibi oldu
04 Ağustos 2017 - 13:19 - Güncelleme: 04 Ağustos 2017 - 13:23

Club Brugge’ü eleyerek şampiyonlar Ligi play-off turunda oynama hakkı kazanan Medipol Başakşehir İspanya’nın Sevilla ekibiyle eşleşti.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’den Simon Kjaer’i transfer ederek dikkatleri çeken Sevilla geçtiğimiz sezon La Liga’yı 4. Sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’nde play-off oynama hakkını kazanmıştı.

Geçtiğimiz hafta sonu Leipzig’i 1-0, Arsenal’i de 2-1 yenerek Emirates Cup’ı kazanan Sevilla’yı Eduardo Berizzo çalıştırıyor.

Maçlarını 45 bin 500 kişilik Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynayan Sevilla’nın en önemli oyuncusu İspanyol forvet Nolito. Jesus Navas, Ganso, Benega, Steven Z’Zonzi gibi önemli oyunculara sahip olan Sevilla La Liga’da yeni sezonun ilk maçını 19 Ağustos günü Espanyol ile kendi sahasında oynayacak.

Medipol Başakşehir ile Sevilla arasındaki Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı 16 Ağustos’ta İstanbul’da, rövanşı ise 23 Ağustos günü Sevilla’da oynanacak.

Bu eşleşmede turu geçecek taraf Şampiyonlar Ligi, elenen takım ise UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından yoluna devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum