PSG Neymar'ı resmen duyurdu

Asrın transferi Neymar, kişisel sosyal medya hesabından Barcelona’ya duygu yüklü bir paylaşım yaparak veda etti. PSG de sabah saatlerinde bu transferi resmen duyurdu.

PSG Neymar'ı resmen duyurdu
04 Ağustos 2017 - 09:11 - Güncelleme: 04 Ağustos 2017 - 09:18

PSG’ye rekor bir ücretle transfer olan Brezilyalı yıldız, Barcelona’ya ve takım arkadaşlarına insatgram üzerinden veda etti.

222 milyon euro gibi inanılması güç bir bonservis bedelini Barcelona'ya ödeyerek transferi gerçekleştiren PSG ise resmi sitesinden bu sabah Neymar transferini resmen duyurdu.

“İLK GÜNLERİMİ HATIRLIYORUM”

Brezilyalı yıldız ise dün yayınladığı mesajında Barcelona’nın kendisi için bir maceradan daha fazlası olduğunu belirten Neymar, macerasını bir çocuğun video oyunlarında kuruduğu hayallerin gerçekleşmesi olarak niteledi. 21 yaşında Katalonya’ya geldiğini hatırlatan Neymar, “Messi, Valdes, Puyol, Xavi ve Iniesta gibi efsanelerle geçirdiğim ilk günleri hatırlıyorum” dedi.

“MESSI İLE OYNAMAK ONURDU”

Lionel Messi ve Luis Suarez ile birlikte tarihin en güçlü hücum hattını oluşturmaktan dolayı gurulu olduğunu belirten Neymar, Messi için “Hayatımda gördüğüm en iyi futbolcu ile oynamaktan dolayı gurur duydum. Hayatta onun gibisini bir daha göremeyeceğimden eminim” dedi.

“YENİ MACERA ZAMANI”

Barcelona ve Katalunya’ya her zaman kalbinde taşıyacağını belirten Neymar, “Ancak yeni maceralara ihtiyacım var. Herşey için teşekkür ederim. Bu kararımı 25 yılda biriktirdiğim olgunlukla verdim. Paris artık ben buradayım, Tanrı bizi korusun” diyerek mesajını tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum