Klopp yine gönülleri fethetti

Belki de son yılların en sevilen teknik direktörü; Jürgen Klopp! Daily Mail'e verdiği röportajında aslında insanların neden onu bu kadar sevdiğini bir kez daha görebiliyoruz.

Klopp yine gönülleri fethetti
20 Kasım 2020 - 02:11 - Güncelleme: 20 Kasım 2020 - 02:22
Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Daily Mail'e verdiği özel röportajında yine kendine has tarzıyla dikkat çekici ifadeler kullandı.

Belki de son yılların en sevilen teknik direktörlerinden olan Jürgen Klopp, açıklamalarıyla mütevazi kişiliğini bir kez daha gösterdi. Daily Mail'den Jamie Redknapp'a konuşan Jürgen Klopp, başarısının temel nedeni olarak kurduğu ekibi gösterdi.

Jamie Redknapp'ın 'Seni harika bir menajer yapan şey ne?' sorusuna yanıt veren Klopp, kurduğu ekibi işaret ederek ''İyi insanları bir araya getirmeyi başardım. Oyuncular, yardımcılarım, personeller. Onları dinlemeyi seviyorum. Onlara saygı gösteriyorum, onları destekliyorum. Tabii bunlar beni harika bir menajer yapmaz ama beni bugün olduğum kişiye dönüştüren noktalar bunlar. Bence başarının tek yolu bu'' ifadelerini kullandı.

''Onları dinleyecek kadar akıllıyım''

Ekibindeki isimleri dinlemekte başarılı olduğunu söyleyen Klopp ''Benim de olduğum birkaç iyi konu var ama geriye kalan tüm konularda benimle çalışan ekip çok daha iyi ve ben de onların tavsiyelerini alacak kadar akıllıyım'' şeklinde konuştu.

Kendisi için önemli olan üç kulüpte de ekibin iyi olduğuna vurgu yapan Klopp ''Hayatımda üç kulüp var; Mainz, Borussia Dortmund ve Liverpool. Mainz'daki oyuncularım belki çok popüler değillerdi ama inanılmaz bir gruba sahiptim. Dortmund'daki çocuklar uçuyordu. Sebebi ben değildim ama belki de zamanlama doğruydu. Ve Liverpool. Henderson, Milner, Van Dijk, Sadio Mane, Bobby Firmino! Daha ne olabilir ki?'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum