Kocaman: Alex'le düşman değilim

Konyaspor Teknik Direktörü, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Verilmesi gereken kırmızı kart verilmedi. Verilmemesi gereken kırmızı kart verildi. Biraz şansımızın biraz da yeteneğimizin yardımıyla gol bulduk. İşkence gibi bir maçtı. Şu ortamda 1 puan harika bir sonuç." diye konuştu.

Kocaman: Alex'le düşman değilim
16 Şubat 2019 - 21:49 - Güncelleme: 16 Şubat 2019 - 22:54

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman 1-1 biten Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kocaman'ın sözlerinden öne çıkan bölümler şu şekilde:

"Söyleyecek fazla bir şey yok. Verilmesi gereken kırmızı kart verilmedi. Verilmemesi gereken kırmızı kart verildi. Biraz şansımızın biraz da yeteneğimizin yardımıyla gol bulduk. İşkence gibi bir maçtı. Şu ortamda 1 puan harika bir sonuç. 

Çok fazla konuşmanın bir anlamı yok. Belli bir dönemden sonra topun arkasında olmak oyuncuyu bezdirir. Ofansif girişimleri etkiler. Sürekli topun arkasında olmak bezdirdi bizi. 

Sahaya hakim bir takım karşısında koş koş koş bizim için zor oldu. Her pozisyonda herkes son gücüne kadar her şeyi yapmaya çalıştı. Yürekten kocaman sevgiler oyuncularıma. Hepsini tebrik etmek istiyorum."

"PROTESTO EDİLECEK NE YAPMIŞ OLABİLİRİM?"

Aykut Kocaman, karşılaşmada yapılan protestolar hakkında da, "İnsan şöyle bir hayatına baktığı zaman, bu kadar saçma sapan bir şeyi nasıl düşünür diye bakmak gerekiyor. Aykut Kocaman olarak protesto edilecek ne yapmış olabilirim? Tarihin en sıkıntılı döneminde bayrağı bir şekilde taşımaya çalıştık. Bu mu protesto sebebi? Bunu Fenerbahçelilerle özdeşleştirmek kadar aptalca bir konu olamaz. Bir düşman ortaya çıkarma gibi bir durum söz konusu. Bu durumun faydadan çok zararı var" diye konuştu.

"ALEX'LE DÜŞMAN DEĞİLİM"

Kocaman maçı seyretmek için Kadıköy'e gelen Alex hakkında da konuştu. "Ben Alex’le düşman da değilim rakip de değilim" diyerek, "Biz çok sıkıntılı dönemde Alex’le kader birliği yaptık. Bizi karşı karşıya getirmekle insanların ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim. Fenerbahçeliler de bu tuzağa ısrarla düşüyor. Ben dağıtımcı değil bütünleştirici bir insanımdır. Alex’le birlikte bu bayrağı uzun süre taşımaya çalıştık. Zaman zaman istenmeyen şeyler oldu. Ama şu anda o bambaşka bir hayat yaşıyor, ben bambaşka bir hayat yaşıyorum. Ama şu karşılaştırma durumunu anlamış değilim. Keşke karşılaşsaydık, sarılırdım ben ona" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman son olarak, "10 kişi kalmasaydık değişiklikler daha farklı olabilirdi. Daha çok yıpranan oyuncuları çıkardım. Fofana ve Traore tükenmek üzereydi. Zorunlu değişiklikler oldu. Duruma göre pozisyon almasını bildiler" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum