Kocaman: Biz şampiyon olacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligde bu tür kayıpların yaşanabileceğini belirtirken stoperdeki eksiğe dikkat çekti ve Soldado ile Giuliano'nun takıma önemli katkıda bulunacağını ifade etti.

Kocaman: Biz şampiyon olacağız
13 Ağustos 2017 - 00:22

Yeni sezonun ilk haftasında Göztepe karşısında 2 puan bırakan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman "Bu sene şampiyon olacağız" şeklinde iddialı bir açıklama yaptı.

Aykut Kocaman'ın yayıncı kuruluşa şu açıklamaları yaptı:

"İlk 9 hafta, şampiyonluk iddiası bulunan takımlarla oynayacağız. Aradaki maçlar bu açıdan çok önemliydi ve Göztepe bu maçlardan biriydi. Onun için puan kaybettiğimiz için üzgünüz."

30. dakikaya kadar oyunu kontrol edecek işler yapmadıklarını ifade eden Kocaman sözlerini şöyle sürdürdü: "İkinci yarı öne geçme şansı yakaladık ancak olmadı. Talihsiz bir gol yedik ve sonraki süreçte 5-10 dakika iyi bir görüntü vardı. Ancak son 15-20 dakika kontrolü kaybettik. Kazansaydık da, kaybetseydik de tesadüfi şeylerden dolayı gerçekleşirdi. Yani genel anlamda sıkıntılıydı."

"STOPER KONUSUNDA EKSİĞİZ"

Soldado ve Giuliano'nun takıma önemli katkı vereceğinin altını çizen Kocaman "Son derece güçlü iki oyuncu aldık. Özellikle üçüncü bölgede çok katkı sağlayacaklarını umuyorum. Soldado ve Giuliano. En son haber öyleydi, eğer bir değişiklik olmadıysa. Stoper konusunda halen eksiğiz. Bu dönemde, bu oyuncuların takıma katılması, uyumları için süreç geçerken, puan kayıplarının az olması temennimizdi" yorumunu yaptı.

Kocaman sözlerine şu şekilde devam etti: "Şampiyonluk yolundaki en önemli şeylerden biri basit gol yememektir. Yemeye devam ederseniz, atarak yetişemezsiniz. Bugünkü modern futbolun gerektirdiği şeyleri karşılayan oyuncularla devam edeceğiz."

"BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Tecrübeli teknik adam son olarak şampiyonlukla ilgili çok iddialı bir yorum yaptı: "Son derece güçlü bir kadromuz var. Bu sene şampiyon olacağız biz." 


YORUMLAR

  • 0 Yorum