Kocaman: Buradan olmaktan mutluyum

Konyaspor'un yeni teknik direktörü Aykut Kocaman, Konya'ya geldi. Tecrübeli teknik adamı Konyasporlu taraftarlar büyük sevgi gösterisiyle karşıladı.

Kocaman: Buradan olmaktan mutluyum
19 Kasım 2018 - 01:07

Geçtiğimiz hafta içinde Rıza Çalımbay'ın görevine son vererek teknik direktör arayışına giren Atiker Konyaspor, eski teknik direktörlerinden Aykut Kocaman ile anlaşma sağladığını açıkladı. Atiker Konyaspor, tecrübeli teknak adam ile 2,5 yıllık sözleşme imzalarken, Yeşil-Beyazlılar'da 3. Kocaman Dönemi de başlamış oldu.

Aykut Kocaman Konya'ya geldikten sonra büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. 529 gün önce omuzlarda uğurlanarak Konya’dan ayrılan Teknik Direktör Aykut Kocaman, yine taraftarlar tarafından havaalanında karşılandı. Taraftarlar tarafından Kocaman'a çiçek verildi.

Tecrübeli teknik adamın sözlerinden öne çıkanları şöyle:

"Uzun zamandır futbolun dışındaydım. 6 ay neredeyse. Umarım her şey iyi olur. Her şeyden önce yeniden Konya'da olmak, giderken ve dönerken bu şekilde karşılanmak büyük bir onur. Umarım tekrar aynı duyguları yaşatmayı başarırız."

"Burada olmaktan mutluyum. Tabi kolay olmayacak. Bıraktığımız bir yer vardı. Tekrar o seviyeyi yakalamak ve o seviyenin üstüne çıkmak en büyük arzumuz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum