Kocaman'ın kozu Giuliano

Avrupa'da Vardar'a elenmenin şokunu yaşayan Fenerbahçe ligde oynayacağı Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor. Zenit'ten transfer edilen Giuliano'nun bu maça ilk 11'de çıkması planlanıyor.

Kocaman'ın kozu Giuliano
26 Ağustos 2017 - 12:09 - Güncelleme: 26 Ağustos 2017 - 12:15

Perşembe gecesi UEFA Avrupa Ligi'nde Vardar'e elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe gözünü lige çevirdi. Kanarya pazar günü Ankara'da oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasına hazırlanıyor.

Müsabaka öncesinde sadece iki antrenman yapma şansı olan Sarı-Lacivertliler'de teknik ekip futbolcuları mental olarak ayağa kaldırmak için uğraş veriyor. Süper Lig'de arka arkaya alınacak iyi skorlarla lige tutunmanın önemine vurgu yapan teknik ekip, Vardar mağlubiyeti sonrasında beraberliğe dahi tahammülün olmadığını düşünüyor.

Fenerbahçe'de Vardar müsabakasında kasığından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve kasığında yırtık bulunan Alper Potuk bu karşılaşmada kadroda olamayacak. Alper'in yokluğunda yeni transfer Giuliano'nun ilk 11'de oynaması bekleniyor. Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz hafta Kadıköy'de oynanan Trabzonspor müsabakasının ikinci yarısında oyuna girerek ilk kez Fenerbahçe formasını giymişti. 27 yaşındaki Giuliano de Paula, adı Avrupa listesinde olmaması yüzünden Vardar maçında kadroya alınamamıştı.

Teknik direktör Aykut Kocaman bir diğer yeni transfer Roberto Soldado'nun da fiziki durumuna göre santrfor kararını verecek. Vardar maçında cezası yüzünden oynayamayan Josef de Souza'nın ise Ozan Tufan'ın yerine ilk 11'dekini yerini alması bekleniyor.

Süper Lig'de ilk iki haftayı 2 beraberlikle kapatan Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile 27 Ağustos Pazar 21:45'te Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum