Kocaman: İstedik ve başardık

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Aykut Kocaman, “Beşiktaş'ın özgüveni yüksek, başka bir kelime daha var ama söylemek istemiyorum. Çok istiyorduk ve başardık” dedi

Kocaman: İstedik ve başardık
23 Eylül 2017 - 22:29

İşte Aykut Kocaman’ın derbi sonrası ilk açıklamaları: 

“İç sahada arka arkaya zorlu maçlar oynadık. İyi bir rüzgar yakalayabilmek için kazanmayı çok istiyorduk, bunu başardık. Çok istiyorduk ve başardık” 

“HATALAR FAZLA OLDU”

“Beşiktaş takımının özgüveni çok yüksekti. Özgüven ve bir de başka bir kelime daha var ama onu söylemeyeyim. İki takım açısından da hatalı kararların olduğu bir maç oldu. Bizim taraftaki hatalar daha fazla oldu. Bu galibiyeti almak olağanüstü bir durum. Bütün oyuncularımı kutluyorum”

“AKSİLİKLER ÇOKTU”

“Maç içinde de birkaç bir şey var. Rakip kırmızı gördü, sonra biz gördük. Geriye düştükten sonra net pozisyonlar ve fırsat yaratma anlamında Beşiktaş'ın bir adım daha önde olduğunu söyleyebilirim. İkinci golü bulduk, sonra hemen gol yedik. Sezon başına paralel giden bir maç oldu. Aksiliklerin çok olduğu bir maçtı”

“NE OLDUĞUNU ANLAMADIM”

“Ben ne olduğuna anlamadım. Şenol Hoca bir şeyler söyledi ama ne dediğini anlamadım. Ben rakip teknik direktöre bakmam. Göz göze geldik, bir şeyler dedi. Başka bir şey yok. Beşiktaş'ın özgüveni yüksek, başka bir kelime daha var ama söylemek istemiyorum. Böyle maçların karakteristik özelliğine uygun oynadık. Benden ziyade grubun başarısı. Tebrik ediyorum” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum