Kocaman: Kazanmak zorundayız

52 yaşındaki teknik adam cumartesi günü karşılaşacakları Başakşehir maçında beraberliğin kendilerinin istediği bir skor olmadığını ifade etti.

Kocaman: Kazanmak zorundayız
06 Eylül 2017 - 12:05 - Güncelleme: 06 Eylül 2017 - 13:42

Milli maç arasına Gençlerbirliği galibiyetiyle giren Fenerbahçe’de tüm gözler bu cumartesi günü oynanacak Başakşehir mücadelesine çevrildi. Teknik direktör Aykut Kocaman, Başakşehir karşılaşmasının kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Kocaman, “Başakşehir ile zorlu bir maç oynayacağız. Bu karşılaşmada beraberlik bile bizim için yeterli olmaz. Taraftarlarımızı arkamıza almak ve olumsuz havayı dağıtmak için Başakşehir’i mutlaka yenmemiz gerek” diye konuştu. 52 yaşındaki teknik adam, en büyük mutluluğunun Robin van Persie dışında milli takımlarda fire vermemek olduğunu da sözlerine ekledi.

Eksik çok durmak yok

Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe Başakşehir ile oynayacakları maçın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Dün yapılan antrenmanın ilk bölümünde futbolcular salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Ardından sahada 5’e 2 top kapma oyuncu ve pas çalışmasının ardından dar alanda oynanan çift kale maçla idman noktalandı. Antrenmana milli takımlarına giden 9 futbolcu katılmazken, sakatlıktan yeni çıkan Mehmet Ekici ve Yiğithan Güveli ise kendileri için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.

Zorlu maçta 4 yıldız yok

Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Aykut Kocaman, sakat oyuncular nedeniyle sıkıntılı. Sezonun ilk hazırlık maçı olan Juventus Bükreş karşılaşmasında 2 gol birden attıktan sonra sakatlanan ve o günden beri takıma katılamayan Mehmet Ekici, Başakşehir karşısında da görev yapamayacak. Milli takımdan sakat dönen Robin van Persie, tedavisi süren Alper Potuk ve bir türlü hazır hale gelemeyen golcü oyuncu Fernandao da Başakşehir mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak.

Aziz Yıldırım & Aykut Kocaman moral oldu

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman, kulübün gelenekselleşen bayram töreninde yaptıkları açıklamalarda tepki gören futbolculara sahip çıkmışlardı. Hem Başkan Yıldırım hem de teknik direktör Kocaman, oyunculara gösterilen tepkinin aşırıya kaçtığını, bunun doğru olmadığını söylemişlerdi. Başkan ve teknik direktörün kendilerine sahip çıkması, futbolcuların yüzünü güldürdü. Sık sık tribünlerin tepkisiyle karşılaşan oyuncular, bu sözlerle moral buldu.

Medipol Başakşehir biletleri satışta

Fenerbahçe ile Başakşehir arasında cumartesi günü oynanacak ligin 4. hafta mücadelesi için biletler satışa çıkartıldı. Salı günü Yüksek Divan kurulu, kongre ve temsilci üyelere satış yapılırken, çarşamba günü Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri bilet alabilecek. Genel satış ise perşembe gününden itibaren başlayacak. Zorlu maçın bilet fiyatları 50 TL ile 400 TL arasında değişiyor.

Fenerbahçe Başakşehir'le 9 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak.

Sarı-lacivertli ekip geçtğimiz sezonun ilk haftası deplasmanda Mossoro'nun golüyle 1-0 yenildiği rakibini Kadıköy'de Ozan Tufan'ın golüyle 1-0 mağlup etmişti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda iki takımın yaptığı iki maç da 2-2 berabere sonuçlanmış, penaltılarla Başakşehir Fenerbahçe'ye 10-9 üstünlük sağlamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum