Koldo Alvarez Türk Milli Takımı'nı övdü

A Milli Takımımız'ın yarın akşam EURO 2020 Elemeleri H Grubu 5. maçında Vodafone Park'ta karşılaşacağı Andorra'nın teknik direktörü Kolda Alvarez basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Koldo Alvarez Türk Milli Takımı'nı övdü
06 Eylül 2019 - 20:41

A Milli Takımımız'ın yarın akşam EURO 2020 Elemeleri H Grubu 5. maçında Vodafone Park'ta karşılaşacağı Andorra'nın teknik direktörü Koldo Alvarez ve takım kaptanı Lima basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Alvarez'in sözlerinden öne çıkan bölümler şöyle:

"Bu dönemleri sık sık yaşıyoruz. Daha fazla maç oynayabilirdik. Yarın oynanacak maç için hazırlıklarımı yaptık. Elimizden geldiğince Türkiye karşısında başarılı olmak istiyoruz. Aynı zamanda Andorra'da henüz ligler başlamadı. Türkiye ve Avrupa'da ligler başladı. Onun için rakip takımların oyuncuları daha hazır olmuş oluyor" 

"Yarın oynanacak karşılaşmada Türkiye'nin ofansif bir oyun ortaya koyacağını biliyoruz. Sürekli atak arayacaklar. Bizim bütün bunlara sahada en iyi şekilde cevap vermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Türkiye'nin hücumda etkili silahları var..."

Türkiye'nin hücum hattının güçlü olduğuna dikkat çeken Alvarez, "Avrupa'da en iyi takımlarından biriler. Önemli isimlere sahipler. İsim vermek gerekirse Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz, Cengiz Ünder var. Burak'ın kadroda olmadığını biliyorum. Hepsi değerli ve Avrupa standartlarının üstündeler. Tek bir oyuncu söylemek doğru olmayacaktır. Komple bir ekip. Her oyuncun farkı özellikleri var. Bu farkla bir bütünlük yaratıyor. Onun için gerçekten iyi bir takım. Fransa karşısında aldıkları galibiyetle kuvvetli bir takım olduklarını ve bu gruptan çıkabileceklerini gösterdiler" dedi.

Alvarez, Türkiye karşısında sadece bir oyuncusunun eksik olduğunu ifade etti ve takımın yarınki maça hazır olacağını belirtti. 

Lima: En iyi performansımızla sahada olmak istiyoruz

Türkiye ve Fransa ile üst üste zor iki maç oynayacaklarını belirten takım kaptanı Ildefons Lima da, "Andorra'da ligler başlamadı. Rakiplerin ligleri başladığı için hazırlar. Bize de bu dönemde arka arkaya 2 zor maç geldi. Türkiye ve Fransa. Biz elimizden geldiğince sahada en iyi performansımızla sahada olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum