Konoplyanka'dan Lucescu'ya gönderme

Konoplyanka, cumartesi günü Türkiye ile oynanacak maç öncesinde açıklamalarda bulunurken, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya da göndermede bulundu.

Konoplyanka'dan Lucescu'ya gönderme
30 Ağustos 2017 - 16:48 - Güncelleme: 30 Ağustos 2017 - 16:52

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 forması giyen Ukraynalı futbolcu Evgen Konoplyanka, cumartesi günü Türkiye ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Lucescu'nun Türkiye Milli Takımı'nın başına geçmesi hakkında sorulan soruya Konoplyanka "Evimizde oynuyoruz ve galibiyete ihtiyacımız var. Futbolumuz ne kadar ilgi çekici olursa, Ukrayna taraftarı için o kadar iyi olur. Ama bana göre ise kışkırtan asıl şey Lucescu. Ukrayna'da Shakhtar ile oynadığımızda Shakhtar her zaman yara aldı. Bununla birlikte mesela Evgen Shakhov, böyle bir antrenöre karşı nasıl oynanacağını biliyor. Bu nedenle Lucescu zaferi üzerinden de iki kat fazla memnuniyet duyacağım" ifadelerini kullandı.

Konoplyanka eylül ayı maçlarından da en az 4 puan almaları konusundaki soruya da "Minimum ne demektir? Minimum değil, maksimuma bakmalıyız. 6 puan istiyoruz. Kaptanımız da 'Bunu başaracağız' dedi" ifadelerini kullandı.

Ukraynalı futbolcu Evgen Konoplyanka, Ukrayna Milli Takımı ile çıktığı 62 maçta 14 gol kaydetmeyi başardı.

A Milli Takımımız Ukrayna ile 2 Eylül Cumartesi 21:45'te Kharkiv'de karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum