Konya'da bayram var

Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nı kaldıran Atiker Konyasporlu futbolcular ve teknik heyet gecenin ilerleyen saatlerinde Konya’da kalabalık bir taraftar grubunca meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Taraftarlar kentte konvoylar oluşturarak tesislere kadar takımla birlikte gitti.

Konya'da bayram var
01 Haziran 2017 - 10:39

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir'i normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz biten maçta penaltı atışları ile 4-1 yenerek mutlu sona ulaşan Atiker Konyaspor kentte coşkuyla karşılandı.

Eskişehir’de oynanan maçın ardından Yüksek Hızlı Trenle Konya’ya dönen yeşil-beyazlı takımı, Konya Garı’nda kalabalık bir taraftar grubu sloganlar ve alkışlarla karşıladı.

Gecenin ilerleyen saatinde tren garındaki karşılamanın ardından araçlarla konvoy oluşturan taraftarlar, futbolcuları ve teknik heyeti taşıyan otobüsü Kayacık Tesisleri'ne kadar takip etti.

GÜNDEM UEFA AVRUPA LİGİ

Yeşil-beyazlı takımın futbolcularından Selim Ay, garda yaptığı açıklamada, “İleride çocuklarımıza ve torunlarımıza anlatacağımız, hiçbir zaman unutulmayacak bir tarih yazalım dedik. En önemlisi sevdiklerimizi, ailelerimizi ve bütün Konyalıları mutlu ettik” diye konuştu. Selim Ay, “UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezondan daha iyi performans göstermeyi ümit ediyoruz” ifadesini kullandı.

Ali Turan ise “Bir tarih yazmanın mutluluğunu yaşıyoruz, ilkleri yaşamayı sürdürüyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde ilk sezonumuzda tecrübesizlik yaşadık. Yeni sezonda daha iyi bir Konyaspor izletmeyi hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum