Konyaspor 23 yaşında forvet aldı

Yeşil-beyazlılar, geçen sezon Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor'da oynayan Seddar Karaman'a 4 yıllık imza attırdı.

Konyaspor 23 yaşında forvet aldı
30 Haziran 2017 - 20:52

Geçtiğimiz sezon, tarihinin en başarılı dönemlerinden birini ğeçiren ve artık Fenerbahçe'nin başına geçen teknik direktör Aykut Kocaman'ın yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nı ilk kez müzesine götüren Konyaspor, yeni sezon için de iddialı.

Transfer çalışmalarını sürdren yeşil-beyazlı yönetim, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Seddar Karaman'la 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, kulüp binasında yapılan imza töreninde yaptığı konuşmada, Seddar Karaman'ın pilot takım olan Anadolu Selçukspor'da oynadığı futbolla öne çıktığını vurgulayarak şöyle konuştu:

"Kendisinden çok umutluyuz. Sakatlıktan yeni çıktı, inşallah bir daha böyle bir sakatlık yaşamaz. Konyasporumuza faydalı olacağını düşündüğümüz bir transfer. Anadolu Selçukspor takımımızdan diğer futbolcu arkadaşlarına da güzel bir örnek olacaktır. Hayırlı olsun."

Seddar Karaman ise transferde emeği geçenlere teşekkür ederek, sakatlık döneminden çıktığını belirtti.

Sakatlandığı dönemde kendisiyle ilgilenen herkese teşekkür eden Seddar, "Bu süreç içerisinde gerek Başkanımız Ahmet Şan, gerekse Anadolu Selçukspor başkanımız elinden gelen her türlü desteği sağladılar. Kendilerine minnettarım. Burayı adeta evime çevirdiler, hepsinden Allah razı olsun. Kelimelerle ifade edilemeyen tarifsiz bir mutluluk. Allah'ım bana inşallah uzun süre bu formayı giymeyi nasip eder. Çok teşekkür ediyorum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum