Konyaspor'da Mevlüt Erdinç sesleri

Aykut Kocaman’ın ayrılığı sonrası teknik direktör sorununu Mustafa Reşit Akçay’ı takımın başına getirerek çözen Konyaspor, şimdi de gözünü ses getirecek bir transfere dikti. Yeşil-beyazlılar Mevlüt Erdinç’i renklerine bağlamak için gün sayıyor.

Konyaspor'da Mevlüt Erdinç sesleri
07 Haziran 2017 - 09:58 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 10:22

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nı kaldırarak kapatan Konyaspor, Avrupa Ligi’ne iddialı bir kadro ile girmeyi arzuluyor. Teknik direktör konusunda Mustafa Reşit Akçay’da karar kılan Konya temsilcisi, eski futbolcu Bülent Akın’ı da sportif direktör olarak getirdi.

ALMAN KULÜBÜ İSTEMİYOR

Yeni sezon kadrosunu güçlendirmek için düğmeye basan Konyaspor’da öncelikli hedef forvet hattı. Yeşil beyazlıların gündemlerindeki isim ise Mevlüt Erdinç.

Kiralık olarak Fransa’nın Metz takımında sezonu geçiren milli forvet 2018 yılı sonuna kadar sözleşmesinin devam ettiği Hannover 96’ya döndü. Ancak Alman takımı, 30 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu yeni sezonda takımda tutmayı düşünmüyor.

BU SEZON 6 GOLÜ VAR

24 maç 6 golle sezonu bitiren Mevlüt’le büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenilen Konyaspor’un teknik patron Mustafa Reşit Akçay’ın imzasının ardından bu transferin de kesinleşeceği iddia ediliyor.

Bu arada Konyaspor kaleye de bir takviye yaptı. Yeşil- Beyazlılar, 25 yaşındaki İsveçli kaleci Patrik Carlgren’le ön protokol imzaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum