Konyaspor'dan Kocaman talepler

Konyaspor yönetimi, sezon sonunda adı Fenerbahçe ile anılan Aykut Kocaman için sözleşmede yer alan “500 bin euro” çıkış maddesini gösterdi. Aksi halde çözüm, genç oyuncu.

Konyaspor'dan Kocaman talepler
02 Haziran 2017 - 15:09 - Güncelleme: 02 Haziran 2017 - 16:21

Kamuoyu ağırlıklı olarak Aykut Kocaman’ın gelecek sezonda Fenerbahçe’nin başında yer alacağını ifade ediyor. Ancak tecrübeli teknik adamın Konyaspor’daki durumu netleşmiş değil.

Konyaspor’daki durumu belirsiz olan Aykut Kocaman için Fenerbahçe’den gelen resmi açıklama yer almıyor. Bu durum yarınki mali genel kurulda sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım tarafından açıklanabilir. Divan Kurulu’nda teknik direktör ve oyuncularla temas halinde olduğunu belirten Yıldırım, Mayıs ayında transferler bitecek demişti.

KONYASPOR, KOCAMAN’A KARŞILIK

Konyaspor, Kocaman’ın ayrılması durumunda teknik adam arayışlarına başlayacak. Gelecek sezonun yapılanmasına girecek olan yönetim, Kocaman’ın ayrılması durumunda 500 bin euroluk çıkış tazminatını isteyecek.

ALİ YILDIRIM KARŞILAYACAK

Kocaman'ın Fenerbahçe'ye dönmesini en çok isteyen ve şu anda Fenerbahçe'nin Futbol Şube Sorumlusu Ali Yıldırım, Kocaman için talep edilen 500 bin euroyu kendi cebinden verecek.

Konyaspor, Kocaman’ın Fenerbahçe’ye gitmesi durumunda 500 bin euro yerine Fenerbahçe'nin alt yapısında bulunan iki oyuncu kadrosuna katmayı planlıyordu. 

Uygar Mert Zeybek, Yiğithan Güvenli, Caner Koca, Ramazan Civelek, Abdurrahman Canlı, Samed Karakoç, Erdi Şehit ve diğer takımlarda kiralık olarak forma giyen isimler Konyaspor’un takibinde. Konyaspor, Kocaman’ın Fenerbahçe dışında bir takıma gitmesi durumunda oyuncu yerine 500 bin euro tazminatı talep edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum