Beşiktaşlı taraftarlara Marcelo şoku

Başta Lyon olmak üzere birçok Avrupa kulübünden teklif gelen ve Beşiktaş’ın 10 milyon Euro bonservis bedeli istediği başarılı stoperin transferinin an meselesi olduğu öne sürüldü.

Beşiktaşlı taraftarlara Marcelo şoku
02 Haziran 2017 - 14:52

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi bir yandan takımdaki futbolculara gelen transfer tekliflerini değerlendiriyor. İki sezon üst üste şampiyonluk yaşayan ve UEFA Avrupa Ligi’nde de yarı finalin kapısından dönen Beşiktaş’ın yıldız futbolcularına Avrupa kulüplerinden önemli teklifler geldiği, sızan haberler arasında.

Son gelişme ise, Beşiktaşlı taraftarları üzecek cinsten. Siyah-beyazlı takımda 2015-2016 sezonunda Hannover’den kiralanan, bu sezon başında da bonservisi alınan Marcelo Guedes için çok iyi bir teklif geldiği ve Brezilyalı yıldızın büyük olasılıkla takımdan ayrılacağı öğrenildi.

7 MİLYON EURO'YU REDDETMİŞLERDİ

Beşiktaş’ın bonservis bedelini 10 milyon Euro olarak belirlediği Brezilyalı stoper için, UEFA Avrupa Ligi’nde siyah-beyazlıları çeyrek finalde eleyen Fransa’nın Lyon Kulübü, 7 milyon Euro’luk teklifle gelmişti. Ancak Beşiktaş yönetimi rakamı az bularak teklifi geri çevirmişti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, Lyon'un yanı sıra iki kulübün daha ilgilendiği Marcelo için, “Bizim için değerli bir isim. 5-7 milyon gibi rakamlar geçiyor. Ancak bunları kabul etmemiz mümkün değil” demişti.

Adı sır gibi saklanan bir kulübün, Beşiktaş’ın düşük bulduğu rakamların üzerine çıktığı ve Marcelo transferinin tamamlanmasının an meselesi olduğu alınan haberler arasında.

BU SEZON 45 MAÇTA SAHAYA ÇIKTI

Marcelo Guedes Beşiktaş’ta bu sezon 32’si Süper Lig olmak üzere 45 resmi maça çıkarken en çok forma giyen oyunculardan biri oldu. 30 yaşındaki stoper, siyah-beyazlı formayla çıktığı lig maçlarında 3 de gol atmıştı. Marcelo’nun Beşiktaş Kulübü ile 31 Mayıs 2018 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum