Kritik randevu: Denizlispor-Trabzonspor

Trabzonspor, Süper Lig'de 32. hafta maçında Denizlispor ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Kritik randevu: Denizlispor-Trabzonspor
12 Temmuz 2020 - 23:36

Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele saat 21:00'den itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Denizlispor: Hüseyin, Zeki, Oğuz, Mustafa, Bergdich, Sacko, Murawski, Mbamba, Özgür, Aissati, Rodallega

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Abdülkadir Ömür, Ndiaye, Ekuban, Sörloth

Eksikler

Denizlispor: Ben Youssef ve Lopes(sakat)

Trabzonspor: Campi(cezalı)

Takımların son durumu

Koronavirüs arasından sonra Galatasaray ile birlikte en kötü performans sergileyen takımlardan biri de Denizlispor. Son 5 maçta yalnızca 1 puan alabildiler ve 14. sıraya kadar gerilediler. Artık çanlar ciddi şekilde çalıyor diyebiliriz.

Kaybederse her şey bitebilir

Trabzonspor'un kaybetmesi ve Başakşehir'in maçını kazanması halinde şampiyonluk İstanbul ekibine gidecek. Yani Trabzonspor, Denizli'de tam bir finale çıkacak. Buradan 3 puanla ayrılıp Başakşehir'in üst üste iki hafta puan kaybetmesini beklemek zorundalar.

Trabzonspor 6-4 önde

Denizlisor ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 maçta beraberlik sonucu çıkmazken 6 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Ege ekibi ise sahadan 4 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum