Yeni Malatyaspor-Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 32. hafta maçında Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş muhtemel 11'ler
12 Temmuz 2020 - 23:24 - Güncelleme: 13 Temmuz 2020 - 01:43

Süper Lig'in 32. haftasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele saat 21:00'den itibaren beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Sakıb Aytaç, Robin Yalçın, Acquah, Gökhan Töre, Murat Yıldırım, Kjartansson, Umut Bulut

Beşiktaş: Ersin, Lens, Vida, Ruiz, Caner Erkin, Necip Uysal, Elneny, Boyd, Diaby, N'Koudou, Güven Yalçın

Eksikler

Yeni Malatyaspor: Eren Tozlu ve Sakıb Aytaç(sakat)

Beşiktaş: Douglas, Ljajic ve Umut Nayir(sakat), Atiba(cezalı)

Takımların son durumu

Yeni Malatyaspor son 2 haftada topladıkları 4 puanla ligde kalma adına önemli bir avantaj yakaladı. Ancak halen 16. sıradaki Kayserispor ile aralarındaki puan farkı yalnızca 1. Kalan maçlarda maksimum puanı toplamak zorundalar. 

Tırmanışını sürdürüyor

Galatasaray'ın üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından 4. sıraya kadar yükselen Beşiktaş'ın hedefi ligi ilk 3'te tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön eleme biletini almak. Önemli eksiklere sahip olsalar da Sergen Yalçın'ın oynattığı futbol, taraftarlara umut veriyor.

Beşiktaş 3-1 önde

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan son 5 maçın 1'i berabere biterken 3 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. Yeni Malatyaspor ise sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum