Lens'i Beşiktaş'ta bekleyen sıkıntı

Fenerbahçe’nin transferinden vazgeçtiği Hollandalı futbolcu, Beşiktaş yolunda ilerliyor. Ancak Lens’i siyah-beyazlı takımda bir sıkıntı karşılayacak!

Lens'i Beşiktaş'ta bekleyen sıkıntı
02 Haziran 2017 - 16:39

Süper Lig’de bu sezon Fenerbahçe forması ile başarılı bir grafik çizen Jeremain Lens, hızla Beşiktaş’a doğru gidiyor. Fenerbahçe’nin, bu sezon kiralık oynattığı Hollandalı futbolcu için kulübü Sunderland ile yaptığı görüşmeler olumsuz sonuç verirken, Beşiktaş yönetiminin temasları sürüyor.

Premier Lig kulübünün Lens’in bonservisi için 10 milyon Euro istemesi üzerine Hollandalı yıldızdan vazgeçen Fenerbahçe sağ bek için başka hedeflere yöneldi. Beşiktaş ise Atiba Hutchinson ve Marcelo’nun eski takım arkadaşı, Ryan Babel’in de vatandaşı olan futbolcuyu transfer edebilmek için şartları zorluyor.

Jeremain Lens’in Beşiktaş’a transferinin gerçekleşmesi halinde, Hollandalı futbolcuyu siyah-beyazlı takımda bir sorun bekliyor! Uğurlu rakamı 7 olan ve bu sezon Fenerbahçe’de 7 numaralı formayı Alper Potuk giydiği için 77’yi tercih eden Lens, Beşiktaş’ta bu şansa da sahip olamayacak.

Siyah-beyazlı takımda “Q7” lakabı ile de bilinen Ricardo Quaresma 7, sağ bekte mücadele eden Gökhan Gönül ise 77 numaralı formayı giyiyorlar. Jeremain Lens’in Beşiktaş’a transfer olması halinde hangi formayı giyeceği şimdiden merak konusu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum