Real'in golcüsüne Milan kancası

Eski günlerine dönmek için bu yaz önemli transferler yapması beklenen Milan, Real Madrid'in golcüsü Alvaro Morata'yı istiyor.

Real'in golcüsüne Milan kancası
02 Haziran 2017 - 16:37

İtalya Serie A'yı 6. sırada tamamlayan ve Juventus'un İtalya Kupası'nı kazanmasıyla UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansı yakalayan Milan, gelecek sezon için önemli bir forvet oyuncusunu istiyor. Bu amaçla Real Madrid'in golcüsü Alvaro Morata'yı gündemine alan İtalyan kulübü, oyuncuyu yüksek maaşla ikna etmek istiyor. 

YILLIK 8 MİLYON EURO ÖNERİLECEK

Calciomercato'nun haberine göre oyuncuya yıllığı 8 milyon euro'dan 5 senelik sözleşme öneren Milano ekibi, ayrıca bonuslar da ekleyecek.

KONUŞULAN BEDEL 50 MİLYON EURO

Gelecek hafta İspanyol devinin yöneticileriyle bir araya gelecek Milan yetkilileri, kulübün de şartlarını öğrendikten sonra teklif yapacak. Ayrıca habere göre kapılar ardında Morata için konuşulan rakamın 50 milyon euro olduğu belirtildi. 

TALİBİ ÇOK

Bu sezon başında Real Madrid'e geri dönen ancak istediği şansı bulamayan 24 yaşındaki forvet için daha önce Manchester United ve Chelsea'nin de adı sıklıkla anılıyordu.

MESSI'NIN ARDINDAN LİGİN EN İYİSİ

Real Madrid'de 18'i ilk 11 olmak üzere 39 maça çıkan Morata, 20 gol atarken 5 de asist yaptı. Attığı gollerin 15'ini ligde kaydeden İspanyol forvet, Lionel Messi'nin ardından 10 kez ve daha fazla fileleri havalandıran oyuncular içerisinde her 88 dakikada attığı bir golle La Liga'nın bu alanda en iyi ikinci oyuncusu oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum