Lewa, Ronaldo'nun rekoruna göz dikti

Bayern Münih'in yıldızı Robert Lewandowski Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığına bir adım uzaklıkta! Polonyalı yıldız aynı zamanda finalde Cristiano Ronaldo'nun rekorunu da kırmak için çalışacak.

Lewa, Ronaldo'nun rekoruna göz dikti
23 Ağustos 2020 - 01:20 - Güncelleme: 24 Ağustos 2020 - 01:15
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final günü geldi çattı! Paris SG ile Bayern arasındaki finalin ardından Şampiyonlar Ligi'nde gol kralı da belli olacak.

Aslında bu alanda çok büyük bir sürpriz olmazsa Şampiyonlar Ligi'nin gol kralı belli gibi! Bu sezon 15 gole imza atan Robert Lewandowski, en yakın takipçisi Haaland'ın 5 gol önünde zirvede. Finalde sahada olacak isimlerden de en yakın rakibi 9 golü bulunan Gnabry.

Gol krallığı ve Cristiano Ronaldo'nun rekoru

Bu sezon hem Bundesliga'da hem Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Lewandowski, Cristiano Ronaldo'nun rekorunu da finalde kırabilir. Lewandowski, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 15 gole imza attı. Devler Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu ise Cristiano Ronaldo; 17 gol.

Lewandowski, Paris Saint Germain karşısında 3 gol atması halinde Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu olmayı başaracak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum