Lider için değişen bir şey yok; Trabzonspor

Lider Trabzonspor, korona virüs arasından sonra Süper Lig'e galibiyetle başladı. Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Lider için değişen bir şey yok; Trabzonspor
12 Haziran 2020 - 21:32

Trabzonspor, ligde bıraktığı yerden devam ediyor. Korona virüs arasından sonra Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor, 1 kırmızı kartın çıktığı, 2 penaltının verildiği maçta Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.

Lider Trabzonspor, korona arası yokmuş gibi maça iyi bir başlangıç yaptı ve 16. dakikada Anthony Nwakaeme ile öne geçti. İlk yarının bitmesi beklerken 41. dakikada konuk ekipte Guilherme kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan Trabzonspor, herkesi şaşırtarak ikinci yarıya da golle başladı. 52. dakikada Ekuban penaltıdan skoru 2-0 yaptı. Golden kısa bir süre sonra Göztepe, umutlarını yeşerttiği golü 57. dakikada Alpaslan ile penaltıdan buldu. 

Galibiyeti korumak isteyen Trabzonspor, 10 kişi oynamasına rağmen golü bulan taraf olmayı başardı. Bordo-mavili ekip 84. dakikada Abdülkadir Ömür'ün golüyle skoru 3-1 yaptı ve bu skorla da maçı kazandı.

Trabzonspor 12 maçtır kaybetmiyor

Süper Lig'in lideri Trabzonspor, korona virüs arasından sonra lige galibiyetle dönerken serisini de 12 maça çıkardı. Bordo-mavili ekip Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı. Oynadığı son 12 lig maçının 9'unu kazanan Trabzonspor, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarında ise sahadan 1 puanla ayrıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum