''Lider performansının altındayız!''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların Hatayspor ile oynadığı mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

''Lider performansının altındayız!''
02 Nisan 2024 - 23:05 - Güncelleme: 03 Nisan 2024 - 00:22
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.Okan Buruk, galibiyetin önemli olduğunu söylerken, gerçek performanslarının altında kaldıklarını da dile getirdi.

Daha iyi olmaları gerektiğini söyleyen Okan Buruk, ''Genel performanstan çok memnun değiliz. Bunun nedenleri var. Uzun bir ara. 17 gün sonra ilk maç. Kendi iç saha performansımıza göre bence biraz altında kaldık. Lider Galatasaray performansının altında kaldık. Bunun üstüne çıkmamız gerekiyor.  İyi bir kadroya, iyi oyunculara sahibiz. Başlayan, devam eden en iyisini yapmaya çalışıyor ama daha iyi olmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.


İç sahada sürdürdükleri galibiyet serisinin sorulması üzerine Okan Buruk ''Mutluyuz, hiç rekor düşünerek bir maça çıkmıyoruz. Sezon genelinde kazanmak için çıkıyoruz. Şampiyonluk hedefimiz var. Büyük bir sorumluluk var üzerimizde. Galatasaray'a yakışan başarılar elde etmeye çalışıyoruz. İç sahada taraftarımızla muhteşem bir atmosfer oluşturuyoruz. Onların da çok büyük payı var. Hep birlikte kazandığımız bir rekor oldu, sadece benim değil, Galatasaray camiasının'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum