Lucas Perez'in menajerinden mesaj var

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’ye Lucas Perez’in menajeri Rodrigo Fernandez Lovelle’den mesaj var.

Lucas Perez'in menajerinden mesaj var
16 Haziran 2017 - 16:37 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 16:39

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar’ın ardından forvet hattı için de çalışmalarına hız kazandırmış durumda.

Arsenal’in kapısını David Opsina için çalan sarı-lacivertli ekip, süre alamadığı için mutsuz olan Lucas Perez için de yokladı. Transfer için menajerler vasıtasıyla temasta olan Fenerbahçe, oyuncunun menajeri Rodrigo Fernandez Lovelle’dan geri dönüş aldı.


GALATASARAY DA TEMASTA

Rodrigo Fernandez Lovelle, "Evet, teklifler önümüzde duruyor. Fenerbahçe ve Galatasaray bize teklifte bulundu. Bu sadece ilgilendiklerine dair bir belge değil. Tekliflerini ilettiler. Değerlendiriyoruz" ifadelerini kullanarak temasları doğruladı.

Önceliğinin İspanya olduğunu açıklayan menajer, “Önceliği İspanya'ya dönmek. Geçen sezon Sevilla'yla görüştük. Lucas, Arsenal'i tercih etti.  Bu yaz, şu ana kadar, Sevilla'dan teklif yok. İspanya seçeneği olmazsa, diğer opsiyonlara bakabiliriz" değerlendirmesinde bulunarak transferin gidişatını belirledi.

İspanya’dan henüz teklif almayan oyuncu için en somut teklifi Fenerbahçe vermiş durumda. 2018 Rusya Dünya Kupası’nda görev almak isteyen Perez, sürekliliğinin olacağı bir takımda görev almak istiyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum