Şenol Güneş, Gordon Milne'in rekoruna doğru

Siyah-beyazlılar, lig bitiminden bu yana gündemde ilk sırayı alan teknik direktör Şenol Güneş’in sözleşmesi konusunu noktaladı. Beşiktaş, tecrübeli hoca ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Güneş, 5 yıl görevde kalması halinde, siyah-beyazlı takımı 6.5 yıl çalıştıran Gordon Milne’e yaklaşacak.

Şenol Güneş, Gordon Milne'in rekoruna doğru
16 Haziran 2017 - 16:39 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 17:30

Beşiktaş, son iki sezondur siyah-beyazlı takıma şampiyonluk yaşatan ve gelecek yıl için de opsiyonunu kullandığı teknik direktör Şenol Güneş’le 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

Bir süredir yeni sözleşme için yoğun bir görüşme trafiği yaşayan Beşiktaş ile Şenol Güneş arasında kesin anlaşma bugün sağlandı ve tüm koşullarda anlaşma sağlayan taraflar imzayı attı.

Beşiktaş’a ilk geldiğinde 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza atan Şenol Güneş’in görev süresi, bu opsiyonun hayata geçirilmesiyle 30 Mayıs 2017 tarihinde 1 yıl daha otomatik olarak uzatılmıştı.

GÜNEŞ’İN ÜCRETİ ARTIRILDI

Beşiktaş’tan iki sezondur yıllık 1.5 milyon Euro alan Şenol Güneş’in, yeni sözleşmesine göre ücretinin 2.5 milyon Euro’ya çıkarılacağı, ayrıca şampiyonluk ve Avrupa’da alınan başarılarda da ilave ödemeler yapılacağı öğrenildi.

Şenol Güneş, Beşiktaş’la imzaladığı görev süresinin sonuna kadar kalması halinde toplamda 5 yıl siyah-beyazlı takımın başında bulunmuş olacak.

Süper Lig tarihinde yine Beşiktaş’ta Gordon Milne, 6.5 yıl siyah-beyazlı takımın başında kalarak kesintisiz olarak en uzun süre görev yapan teknik direktör unvanına sahip.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum