Lucescu, Belhanda'yı istiyor

Geçtiğimiz sezon başında da Galatasaray'dan ayrılabileceği konuşulan Younes Belhanda için bu kez tanıdık bir isim devrede! Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu, Belhanda'yı Al-Hilal takımına transfer etmek istiyor.

Lucescu, Belhanda'yı istiyor
05 Haziran 2020 - 08:50

Galatasaray'daki geleceği henüz belirsiz olan Younes Belhanda için tanıdık bir ismin devreye girdiği ve Faslı yıldızı transfer etmek istediği ortaya çıktı.

Milliyet'te yer alan habere göre bir süredir Katar kulüpleriyle transfer görüşmeleri yapan Belhanda için Arap temsilcisi Al-Hilal de bastırıyor. Takımın teknik direktörü Razvan Lucescu, Riyadh gazetesine verdiği demeçte, “Belhanda’yı gelecek sezon kadromda görmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

Yıllık 5 milyon euro teklif... 

Arap kulübünün, 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 5 milyon euro teklif edeceği belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar bu transferden 10 milyon euro civarında bir bonservis geliri bekliyor. Bu paranın tamamı yeni transfer çalışmalarında kullanılacak.Belhanda, Al-Hilal’e giderse, Galatasaray’daki eski partneri Bafetimbi Gomis’le buluşmuş olacak. O günlerde tecrübeli golcünün arkasına hızlı bir 10 numara olarak transfer edilen Belhanda, takım arkadaşının gol kralı olmasına asistleriyle yardımcı olmuştu.

Zaman zaman Galatasaray taraftarıyla arası açılan Belhanda, bu sezon 15 Süper Lig maçında 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum