Lukas Podolski için sürpriz transfer iddiası

Bir dönem Galatasaray ve Antalyaspor'da da forma giyen Lukas Podolski'nin sosyal medyadaki videosunun ardından, Alman yıldızın Türkiye'ye yeni bir transfer gerçekleştireceği iddia edildi.

Lukas Podolski için sürpriz transfer iddiası
17 Kasım 2022 - 18:05 - Güncelleme: 17 Kasım 2022 - 18:30
Bir dönem ülkemizde Galatasaray ve Antalyaspor formaları da giyen Lukas Podolski'nin sosyal medyada yayınlanan videosunun ardından, Alman golcü hakkında sürpriz iddialar ortaya atıldı.

Kariyerine Polonya'nın Gornik Zabrze takımında devam eden Lukas Podolski, yaptığı açıklamada, Türkiye'ye döneceğinin sinyallerini verdi. Kulübü ile sözleşmesi devam eden Lukas Podolski'nin Ocak transfer döneminde Süper Lig'den bir takıma transfer olabileceği konuşuldu. 

Lukas Podolski için Eyüpspor iddiası

37 yaşındaki golcü oyununun adı Süper Lig ekiplerinden Giresunspor ve TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ve Eyüpspor ile anılıyor. Özellikle Süper Lig'e çıkma konusunda büyük yatırım yapan Eyüpspor'un bu transferde öne çıktığı iddia edildi.

Podolski sosyal medyada yayınlanan videosunda ''Ne kadar çamurlu değil mi? Ama merak etmeyin, şu çamurları bir temizleyeyim, geliyorum. Sahalara dönme zamanı. Çayda görüşürüz'' ifadelerini kullandı.

Bir diğer aday Çaykur Rizespor

Alman yıldızın paylaştığı videoda kullandığı #CaydaGorusuruz etiketi merak uyandırırken, golcü oyuncunun Çaykur Rizespor'a transfer olabileceği yorumlarına neden oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum