Lyon - Bayern maçının iki kilit futbolcusu

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih - Lyon maçı öncesi Robert Lewandowski ve Memphis Depay'ı karşılaştırıyoruz...

Lyon - Bayern maçının iki kilit futbolcusu
19 Ağustos 2020 - 04:48 - Güncelleme: 19 Ağustos 2020 - 13:09
Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkacak ikinci takım belli oluyor. Bir tarafta Barcelona'ya 8 gol atan Bayern Münih, diğer tarafta Juventus ve Manchester City'i saf dışı bırakan Lyon... Yarı finale eşleşmesinde iki takımdan da kilit futbolculara bakıyoruz.

Bayern Münih: Robert Lewandowski

Bayern Münih'ten başlayalım. Polonyalı gol makinesi, bu sezon limitleri zorlayan bir performans sergiliyor. Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 14 gol atıp 5 asist yaptı. Maç başı 2 gole doğrudan katkı yapıyor. Bunu takım halinde bile yapmak çok zorken Lewa, tek başına böyle bir istatistik yakaladı. Lyon maçında da tüm gözler Lewandowski'nin üzerinde olacaktır.

Lyon: Memphis Depay

Lyon cephesinde ise Memphis Depay ön plana çıkıyor. Şampiyonlar Ligi'nde Lyon'un en golcü ismi konumunda. 7 maçta 6 gol attı. Bayern Münih maçında da takımının en büyük gol kozu olarak Depay gösterilebilir. Büyük maçları oynamayı seviyor. Skor katkısı yapmadığı zamanlarda bile rakip savunmayı yıpratıyor ve takım arkadaşlarına tehlike yaratabiliyor. Bayern Münih'e karşı da takımının en büyük kozu olarak dikkat çekiyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum