Lyon Beşiktaşlı yıldız için fiyat yükseltti

Olympique Lyon'un ilgilendiği Marcelo için Beşiktaş'ın transferde kapıyı 10 milyon euro'dan açmasının ardından Fransızlar teklif yükseltti.

Lyon Beşiktaşlı yıldız için fiyat yükseltti
07 Haziran 2017 - 09:47 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 09:56

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci toplamda da 15. şampiyonluğunu alan Beşiktaş'ta başarının mimarlarından Marcelo için Olympique Lyon'un ısrarı sürüyor. 

TEKLİF 8 MİLYON EURO'YA YÜKSELDİ

Sabah'ın haberine göre daha önce Brezilyalı savunmacı için 7 milyon euro'luk teklif yapan ancak Siyah-Beyazlılar'ın "en az 10 milyon euro" ısrarının ardından Fransızlar teklifi 8 milyon euro'ya yükseltti. 

ŞENOL GÜNEŞ TAKIMDA TUTULMASINI İSTİYOR

Yaklaşık bir hafta önce ilk teklifi alan Beşiktaş'ın artan fiyat karşısında düşünmek için süre istediği belirtildi. Kazanılan iki şampiyonlukta da önemli bir rolü olan Marcelo'nun teknik direktör Şenol Güneş tarafından takımda tutulmak istendiği de belirtildi. 

2 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI

2015-2016 devre arası transfer döneminde Alexander Milosevic'i Hannover'e kiralık olarak gönderen Beşiktaş, Marcelo'yu yarım sezonluğuna kiralık formülüyle kadrosuna dahil etmişti. O sezon şampiyonluğa ulaşan Kara Kartal'da başarılı bir form sergileyen Marcelo, bu sezon başında 2 milyon euro bedelle takıma dahil edilmişti. 

LİGİN EN ÇOK HAVA TOPU KAZANAN OYUNCUSU

Bu sezon siyah-beyazlı formayla 45 maça çıkan 30 yaşındaki savunma oyuncusu 3 gol atma başarısı gösterdi. Aynı zamanda Marcelo, 1891 isabetli pas yapıp, 130 hava topu mücadelesi kazanarak bu alanlarda ligin en iyi ismi oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum