Mahmut Uslu'dan, Aydınus'a sert tepki

Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun, Fenerbahçe - Başakşehir maçının devre arasında Fırat Aydınus'a sert tepki verdiği iddia edildi.

Mahmut Uslu'dan, Aydınus'a sert tepki
11 Eylül 2017 - 18:00

Fenerbahçe'nin, Medipol Başakşehir ile oynadığı lig maçının devre arasında Fenerbahçe cephesi, maçın hakemi Fırat Aydınus'a serzenişte bulundu. Aziz Yıldırım'ın cezası sebebiyle maça gelemediği Fenerbahçe'de yöneticiler Mahmut Uslu ve Önder Fırat soluğu soyunma odasında aldılar. Uslu'nun maçın hakemi Fırat Aydınus'a "3 Temmuz daha bitmedi anlaşılan. Kaleci tek başına 5 dakika yedi, sen 1 dakika uzatma veriyorsun. O kadar kart çıktı, oyun durdu, sen 1 dakika uzatma veriyorsun" dediği iddia edildi.

Maçın hakemi Fırat Aydınus'a sadece Fenerbahçe yöneticileri değil, Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı da tepki gösterdi. Avcı, maçtan sonra yapılan basın toplantısında maçın hakemi Fırat Aydınus hakkında "Biz Avrupa kupaları oynuyoruz. Avrupa kupası oynarken ligde nasıl rakip analizi yapıyorsak, Avrupa kupalarında da rakiplerin analizini yapıyoruz. Biz Avrupa'da oynarken hakem analizi de yapıyoruz. Bu analizlerde çok dalgalanma olmuyor. İkinci gole baktım, golmüş. Oyunun içerisindeki kararları doğru vermek gerekiyor. Hakemlerin, takımların oyununu incelemesi gerekiyor" yorumunu yapmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum