Barcelona Juventus maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması yarın başlıyor. 12 Eylül Salı Barcelona Juventus maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Barcelona Juventus maç kadroları ise sporseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Juventus maçında Arda Turan forma giyecek mi? Şampiyonlar Ligi D Grubu, turnuvanın en zorlu gruplarından olarak lanse ediliyor.

Barcelona Juventus maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?
11 Eylül 2017 - 18:33

12 Eylül Salı günü saat 21.45'te başlayacak mücadele TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek. Camp Nou'da Barcelona-Juventus karşılaşması oynanacak. Son turnuvanın finalisti Juventus, Barcelona'yı çeyrek finalde geride bırakarak adını yarı finale yazdırmıştı. Geçen sezon Real Madrid ve Juventus, Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmişti.

Bu sezon Juventus ve Barcelona grup aşamasında karşı karşıya geliyor. Barcelona forması giyen Türk futbolcu Arda Turan'ın kadroya alınmayacağı tahmin ediliyor. Juventus kalecisi Buffon, Lionel Messi'nin kariyeri boyunca hiç gol atamadığı kaleciler arasında yer alıyor. Messi, bu defa Buffon'a gol atmayı istiyor.


Muhtemel 11'ler

Barcelona: Ter Stegen, Vidal, Pique, Umtiti, Jordi Alba, Busquets, Paulinho, İniesta, Deulofeu, Messi, Suarez

Juventus: Buffon, De Sciglio, Chiellini, Rugani, Alex Sandro, Pjanic, Khedira, Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Higuain

Barcelona Başkanı Joseph Maria Bartomeu , Lionel Messi'nin sözleşmesi hakkında da açıklamalarda bulundu. Bartomeu, “Messi ile her konuda anlaştık. Üç sözleşmemiz var. Bir tanesi Messi Vakfı’yla. Vakıf başkanı olan kardeşiyle imzaları attık. İmaj haklar sözleşmesiniyse babasıyla imzaladık. Üçüncü sözleşme olan iş sözleşmesini de Messi’nin yetkilerini elinde bulunduran babasıyla imzaladık." dedi.

Höwedes, Matuidi, Del Fabro, Bernardeschi, De Sciglio, Szczesny, Douglas Costa, Benatia, Cuadrado ve Bentancur transferleri ile kadrosunu güçlendiren Juventus, bu sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olma konusunda kararlı. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e boyun eğen Torino ekibi, eksiklerini kapatarak daha güçlü bir şekilde turnuvaya katılmayı hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum