Malatya'dan Batalla ve Webo çıkarması

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, transferde takımlarıyla ismi anılan Dia, Batalla, Teofilo ve Pierre Webo hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya'dan Batalla ve Webo çıkarması
23 Haziran 2017 - 22:52

Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen Yeni Malatyaspor’da transfer harekatı sürüyor. Kulüp başkanı Adil Gevrek, 3 yıllık plan yaptıklarını ve Ertuğrul Sağlam ile anlaştıklarını söyledi. 

Radyospor’a konuşan Gevrek, Avrupa’yı hedeflediklerini belirterek, “Üç sene içerisinde Avrupa’yı hedefliyoruz ancak bu sene zor bir sene ve amacımız kalıcı olmak. 13-14 transfer yapıyoruz, bu transferler ve uyum sağlamaları kolay değil.  Daha yapacağımız transferler olacak. Transfer komitemiz, teknik heyet ve yönetim çalışıyor” şeklinde konuştu.

AZUBUİKE’NİN BONSERVİSİ BELLİ

Futbolcuları Azubuike için gelmiş resmi bir teklif olmadığını belirten başkan Gevrek, “Ancak Fransa Süper Lig’inden gelen teklifler var. Birkaç Türk ekibi de oldu. Bunları değerlendireceğiz ancak takımda tutmak istiyoruz. Bizim için önemli ve yeni sezonda da faydalı olacak bir oyuncu. Ancak ciddi bir teklif gelirse düşünürüz. Ben sözlü değil resmi teklif istedim” dedi.

Gevrek ayrıca Azubuike için belirlenen bonservis bedelinin 3 milyon Euro olduğunu söyledi. "

“BATALLA İÇİN KONUŞACAĞIZ”

Transferde birçok isim ile anıldıklarını söyleyen Adil Gevrek, “Pierre Webo ve Batalla isimleri de var. Fransa ve Afrika’dan birkaç oyuncuyla da ilgileniyoruz ancak ilerleyen günlerde paylaşacağımız netleşecek simler var. Gündemdeki isimlerin hepsi doğru değil tabii ki doğruluk payı olanlar da var. Netlik kazanmadan konuşmak doğru olmaz. Batalla hocamızın yakından tanıdığı bir oyuncu. Oturup konuşacağız. Şu anda net bir şey yok” ifadesini kullandı. 

"DİA TAMAM"

Dia ile görüştüklerini belirten başkan Gevrek, “Dia ile görüşüyoruz. Belli bir noktaya kadar da geldik. Şu an için konuşmak doğru olmaz ancak iş imzaya kaldı diyebiliriz. Teofilo için bir girişimimiz olmadı. İlgilendiğimiz isimler var. Arjantin’den bir transferimiz önümüzdeki günlerde netlik kazanabilir. İmza atılana kadar bir sıkıntı olmaması adına konuşmuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum