Tudor'un istediği transfer belli oldu

Galatasaray’ın Hırvat hocasının yönetimden istediği oyuncu ortaya çıktı. Tudor, Premier Lig ekiplerinden Stoke City'den Gianelli Imbula’nın alınması için yönetime bilg iverdi..

Tudor'un istediği transfer belli oldu
24 Haziran 2017 - 00:15

Kanatlarda orta sahada rakibe baskı kuracak ve hem defansa hem de ofansa gidip gelebilecek nitelikle oyuncu isteyen Tudor, Süper Lig'de en beğendiği oyuncular arasında Beşiktaş'ta forma giyen Atiba Hutchinson'ı da saymıştı.

Tudor’un yönetimine sunduğu raporda listenin ilk sırasına Gianelli Imbula'yı yazan Hırvat teknik adam, bunun gerekçesi olarak da yeni sezonda orta sahadaki oyuncuların uzun koşu mesafe kat edecek olmalarını gösterdi. 

Kanadalı futbolcuya benzer bir ismi kadrosuna katmak isteyen Tudor bu nedenle yönetimden, Stoke City'de oynayan Fransız Gianelli Imbula'yı istedi.

Tudor, orta sahanın merkezine oyunun çift yönüne de oynayabilen genç, tempolu, pres gücü ve top dağıtma özelliği yüksek olan Gianelli Imbula'yı aradığı tüm kriterlere sahip oyuncu olarak görse de bu oyuncunun transferine Stoke City'den henüz onay çıkmadı.

Futbolcu ve menajeri bu transfere sıcak bakarken, A Spor’un haberine göre,  Stoke City Galatasaray'ın kiralama formülüne olumlu yanaşmadı. 

Sarı kırmızılılar, Stoke City'ye 1 milyon euro kiralama bedeli de önerdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum