Man. City, Agüero yerine kimi transfer edecek?

Manchester City, toplam oynadığı 384 maçta 257 gol atan, kulübün en golcü futbolcusu, efsane ismi Sergio Agüero yerine hangi forveti alabilir?

Man. City, Agüero yerine kimi transfer edecek?
21 Nisan 2021 - 12:00
FUTBOO | Sergio Agüero, Premier League'de her 108 dakikada 1 gol atarak son 10 yıldır attığı gollerle Manchester City'i sırtlıyor. Bu seneye kadar... Artık City'de bir Agüero olmayacak. Arjantinli golcü yerine kim olabilir bakalım...

Erling Haaland

Manchester City'nin Agüero yerine en ciddi düşündüğü futbolcu şu an Erling Haaland olarak gözüküyor. Haaland için tüm dünya devrede zaten. Real Madrid, Barcelona ve Chelsea de onu çok istiyor. Agüero'nun yerini doldurabilecek birisi varsa o da Haaland olur gibi gözüküyor.

Lionel Messi

Manchester City ve Pep Guardiola'nın büyük hayali. Devre arası transfer döneminde de ismi ciddi şekilde City ile anılmıştı. Şimdilik Barcelona'da kalmaya yakınlaştı gibi gözükse de Messi'yi bu dünyada alabilecek iki takım var. Biri PSG, diğeri City...

Harry Kane

Çoğu kişi Kane için 'Eğer kupa kazanmak istiyorsa daha büyük bir takıma gitmeli' diyor. Kane, City'e giderse Agüero'nun yokluğunu hiç hissettirmeyebilir. Zaten şu anda ligin ve dünyanın en iyi forvetleri arasında yer alan bir isim.

Danny Ings

Guardiola, bu sezon net bir forveti olmadan da bir sürü maça çıktı ve çok iyi sonuçlar aldı. Bu yüzden dünya klasında bir forvet yerine bir tık golcü transferi düşünebilir. Danny Ings gibi... Ings ne kadar kaliteli olduğunu defalarca kez gösterdi. Gol atmayı çok iyi biliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum