Sergio Agüero'nun gidebileceği takımlar

Sezon sonu Manchester City'den ayrılacağı açıklanan Sergio Agüero'nun gidebileceği takımları değerlendirdik. Bakalım listede hangi takımlar var...

Sergio Agüero'nun gidebileceği takımlar
01 Nisan 2021 - 12:17
FUTBOO | 10 sene boyunca Manchester City forması giyen Sergio Agüero için veda zamanı geldi. City formasıyla 181 gol atarak Premier League tarihinin en golcü 4. futbolcusu olan bir futbolcu, lige veda ediyor. QPR karşısında son saniyede attığı şampiyonluk golü daha dün gibi akıllarda.

Şimdi kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Biz de gidebileceği takımları değerlendirdik.

Barcelona

Sergio Agüero için şu an en güçlü aday Barcelona olarak gözüküyor. Barça zaten Luis Suarez yerine golcü bir oyuncu arıyor. Ayrıca Lionel Messi ile çok yakın arkadaşlar. Agüero kozuyla birlikte Messi'yi de takımda tutmak isteyeceklerdir. Bir taşla iki kuş. Hem de ne kuş! 

Real Madrid

Real'in şu anda Haaland ve Mbappe gibi daha büyük hedefleri var ama tabii pandemi nedeniyle ekonomik zorluklar da ortada. Bahsettiğimiz futbolcular için yüzlerce milyon euro kasadan çıkmak zorunda. Onun yerine Sergio Agüero gibi görece daha az maliyetli bir golcüye yönelmeleri çok olası. Hem de Agüero'yu ezeli rakiplerinin elinden kapmış olurlar.
Paris SG

Fransız ekibi ve başkanları için para önemli değil. Bunu zaten biliyoruz. Peki Neymar - Mbappe - Agüero üçlüsünün ne kadar ölümcül olabileceğini düşündünüz mü? Düşünmesi bile korkutucu bir üçlü...

Arjantin 

Agüero, çoğu kez kariyerinin son bölümlerini Arjantin'de geçirebileceğini söylemişti. Güney Amerikalı çoğu futbolcu böyle söylüyor zaten. Uzun yıllar Avrupa'da oynayınca bir ev özlemi çekiyorlar. Agüero, 2019'da verdiği bir röportajda ''Eğer Arjantin'e dönersem önceliğim Independiente olur'' demişti. 

Inter - Milan - Juventus

Peki Agüero için İtalya olabilir mi? Her ligde her şekilde gol atabilecek bir forvet. Onun için Inter, Milan veya Juventus da uygun bir seçenek olabilir. Juventus, bonservis ücreti olmadan oyuncu transfer etmeyi çok sever. Inter'in maddi yapısı güçlü ama ellerinde zaten Lukaku ve Martinez var. Milan'ın ise Ibrahimovic'i var ancak seneye 40 yaşına gelecek. İtalya'nın da Agüero için uygun bir seçenek olduğunu söylemek lazım.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum