Man. City, 'Yeni Neymar' Kayky transferini açıkladı

Manchester City'nin 'Yeni Neymar' olarak gösterilen 17 yaşındaki Brezilyalı süper yetenek Kayky'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Man. City, 'Yeni Neymar' Kayky transferini açıkladı
23 Nisan 2021 - 17:15
FUTBOO | Manchester City bir süredir takip ettiği 17 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Kayky'nin transferini resmen açıkladı.

Manchester City'den yapılan açıklamada Kayky'nin resmen transfer edildiği ve sezon sonuna kadar Fluminense'de oynamaya devam edeceği belirtildi.

Manchester City'nin 17 yaşındaki genç yıldız adayı için Brezilya ekibine 15 milyon pounda yakın bir bonservis ücreti ödeyecek. Manchester City'nin ondan beklentisi çok fazla. Yanılıyor olabilirler mi? Pek öyle gözükmüyor. 

Robben, Sane, Salah gibi...

Kayky, Brezilya'da 'Yeni Neymar' olarak görülen bir futbolcu. Sağ kanatta oynayan sol ayaklı bir futbolcu. Robben, Sane, Salah gibi... Güney Amerika'da en iyi genç oyuncular arasında gösteriliyor. Brezilya'da Fluminense U17 takımı ile şampiyonluk sevinci yaşayan Kayky bu takımın en etkili oyuncusuydu. Bu sezon da A takım ile 6 maça çıkarken 2 gol ve 1 asist ile 'büyükler' karşısında da neler yapabileceğini gösterdi.

17'sinde yaptıkları ortada...

Kayky, tekniği, hızı, seri çalımları ile oldukça heyecanlandıran bir yetenek olarak dikkat çekiyor. Tipik bir Brezilyalı gibi, oyun tarzı da gerçekten Neymar'a oldukça benziyor. Onun da zaten 17'sinde Santos ile yaptıkları Avrupa kapılarını açmıştı. Benzer bir yoldan ilerleyen Kayky Avrupa futbolunda neler yapabilecek? Bunu ilerleyen yıllarda hep birlikte göreceğiz.

17 yaşındaki futbolcunun Nova Iguaçu'ya attığı gol onun neler yapabileceğinin bir göstergesi; işte o gol;  

YORUMLAR

  • 0 Yorum