Man. United - Man. City muhtemel 11'ler

Premier League'de 11. hafta maçında Manchester United ile Manchester City kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Man. United - Man. City muhtemel 11'ler
06 Kasım 2021 - 01:26 - Güncelleme: 06 Kasım 2021 - 22:45
Premier League'in 11. haftasında Manchester United ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Old Trafford'da oynanacak mücadele saat 15:30'da başlayacak ve S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester United: De Gea, Bailly, Lindelöf, Maguire, Wan-Bissaka, McTominay, Fred, Shaw, Fernandes, Cavani, Ronaldo

Manchester City: Ederson, Cancelo, Stones, Dias, Zinchenko, Bruyne, Rodri, Silva, Jesus, Grealish, Foden

Solskjaer için çanlar salıyor

Manchester United'da sezon başı yapılan flaş transferler ve Cristiano Ronaldo hamlesi sebebiyle beklentiler yüksek olsa da işler istendiği gibi gitmedi. İlk 10 haftada 17 puan toplayabilen Kırmızı Şeytanlar, Leicester ve Liverpool maçlarında alınan ağır mağlubiyetler de Solskjaer'in ciddi şekilde tartışır hale getirdi. Norveçli teknik adamın kaderi, Manchester City karşısında değişebilir.

Zirveden kopmama hedefinde

Geçen sezonun şampiyonu Manchester City ise son hafta Crysyal Palace'a 2-0 mağlup oldu ve Liverpool'un puan kaybettiği haftada fırsatı kaçırdı. Pep Guardiola'nın ekibi, şu an için lider Chelsea'nin 5 puan gerisinde bulunuyor. 

Manchester United 5-4 önde

Manchester United ile Manchester City arasında oynanan son 10 maçta beraberlik sonucu çıkmadı. Ole Gunnar Solskjaer'in öğrencileri 5 mücadeleyi kazanırken Manchester city sahadan 4 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum