Manchester United'ın problemi ne?

Manchester United, Premier League'de liderliği alır almaz düşüş içine girdi ve son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Gary Neville ise eski takımındaki problemin stoper hattı olduğu görüşünde...

Manchester United'ın problemi ne?
17 Şubat 2021 - 02:11 - Güncelleme: 17 Şubat 2021 - 02:31
Premier League'de geçtiğimiz haftalarda yıllar sonra liderlik koltuğuna oturan Manchester United için şampiyonluk yarışında bu sene ciddi şekilde olabilir mi diye konuşulmaya başlanmışken MANU, son 5 maçta sadece 1 galibiyet alarak beklentileri anında boşa çıkartmışa benziyor. 

Yıllar sonra şampiyonluk yarışına giren Manchester United, ne oldu da kısa süre içinde bu kadar kırılabildi? Takımda ne sorun var? United'ın eski futbolcularından Gary Neville, bu sorunu iki futbolcuya bağlıyor: Harry Maguire ve Victor Lindelöf.

''İyi bir defans oyuncusu ama...''

Gary Neville, Manchester United'ın Mbaye Diagne'den gol yiyerek WBA ile 1-1 berabere kaldığı maçı değerlendirirken ''Lindelöf'ün problemi Maguire. Maguire'ın problemi ise Lindelöf. Mancheter United'ın sorunu bu. Bence Lindelof iyi bir futbolcu. Oyunu okuyabiliyor, iyi bir stoper ama etkili olması için yanında Rio Ferdinand veya Virgil Van Dijk gibi bir oyuncuya ihtiyacı var.'' sözlerini kullandı.

''Daha farklı bir partneri olabilir''

Savunmayı eleştirmeyi sürdüren MANU efsanesi, ''Manchester United, Maguire için 80 milyon pound harcadı. Her dakika oynadı. Savunmayı onun etrafına kurdular. Lindelöf ile anlaşamadıkları ortada. Belki Bailly gibi daha hızlı, hava toplarında etkili bir partneri olabilirdi. Bu ilişki yürümüyor.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum