Mandzukic transferinde Beşiktaş'ın rakipleri

Bonservisi elinde olan Mario Mandzukic için Sergen Yalçın resmi açıklamayı yaptı! Sergen Yalçın golcü oyuncu ile ilgilendiklerini söylerken, siyah-beyazlıların bu transferdeki şansını değerlendirdik.

Mandzukic transferinde Beşiktaş'ın rakipleri
07 Ocak 2021 - 01:37

FUTBOO | Katar kulübü Al Duhail’den ayrılan Mario Mandzukic’in yeni macerasının neresi olacağı merak konusu! Al Duhail’den ayrılan 34 yaşındaki Hırvat golcü Mandzukic’in yeniden Avrupa’da forma ihtimali konuşulurken, gidebileceği adresler arasında Türkiye de var.

Beşiktaş

Sezon başında Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Mandzukic için ilk açıklama Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan geldi. Sergen Yalçın, şartlar uygun olursa Mandzukic ile ilgilendiklerini ve tecrübeli oyuncuyu transfer etmek istediklerini söyledi.
Kolay bir transfer değil ancak böyle bir durumda eğer Mandzukic de kabul ederse biraz geç de olsa Hırvat golcüyü Süper Lig’de izleyebiliriz.

MLS

MLS kulüpleri her zaman kariyerinin sonlarına gelmiş yıldız oyuncular için iyi bir alternative olmuştur. LA Galaxy, Los Angeles FC, New York City FC, gibi takımların yanı sıra David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami de Hırvat golcü için önem çıkan MLS ekiplerinden olarak görünüyor.

Dinamo Zagreb

Mario Mandzukic de birçok futbolcu gibi adını Avrupa’ya duyurduğu yere gidebilir, Dinamo Zagreb. Ekonomik olarak Dinamo Zagreb bu transferi karşılayamaz ancak Hırvat golcü eve dönmek için birçok fedakarlık yaparsa, bu transfer de gerçekleşebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum