Mathieu Valbuena İstanbul'a ayakbastı

Fenerbahçe’nin uzun uğraş ve görüşmeler sonrasında takıma kazandırdığı Mathieu Valbuena bugün 11:55 uçağıyla İstanbul’a geldi.

Mathieu Valbuena İstanbul'a ayakbastı
12 Haziran 2017 - 16:51

Süper Lig’de bu sezon beklentilerin altında kalan bir performansla taraftarlarını üzen Fenerbahçe, gelecek sezona orta sahaya 2 takviye ile başladı.

Geçtiğimiz hafta Mehmet Ekici’yi sağlık kontrollerinden geçiren sarı-lacivertliler, prensip anlaşmasına vardığı Mathieu Valbuena’yı da sağlık kontrolleri için İstanbul’a davet etti.

Nicolas Anelka’dan sonra Fenerbahçe’de forma giyecek ikinci Fransız oyuncu olan Valbuena 3 yıllığını Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Anlaşma gereği senelik 3 milyon euro alacak olan oyuncu için Lyon’a ödenecek bonservis konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.


HEYECANLI GÖRÜNDÜ

Atatürk Havaalanı’na inen Fransız oyuncuyu Fenerbahçeli taraftarlar karşıladı. Valbuena için sevgi gösterilerinde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar oyuncuya tezahüratlarda bulundu.


Valbuena’nın da bu sevgi gösterilerine karşılık heyecanlı görüntüsü dikkat çekti. Taraftarların telefon uzatmasıyla oyuncu selfielerle taraftarları mutlu etti. Ardından Fenerbahçe atkısını açarak taraftarlara poz veren Valbuena, Hasan Çetinkaya ile birlikte havaalanından ayrıldı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Valbuena, bugün geldiği İstanbul’a duyuruyu Instagram üzerinden yaptı. Saat ve kuş emojisi ile hikaye paylaşan başarılı oyuncu, “saatleri sayıyorum” mesajı verdi. İstanbul’a gelirken rota panosundaki “İstanbul” yazısını tweet atan Valbuena, transferdeki süreci sosyal medyadan duyurmuş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum