Golden State şampiyonluk için sahada

Müthiş play-off performansı Cleveland karşısında dördüncü maçta aldığı darbeyle sekteye uğrayan Golden State, 5. karşılaşmayı kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak.

Golden State şampiyonluk için sahada
12 Haziran 2017 - 16:47

Kevin Durant ve Stephen Curry önderliğinde müthiş bir sezon geçiren Golden State Warriors, NBA final serisinde Cleveland'ı bu gece oynanacak maçta mağlup ederse son üç sezondaki ikinci şampiyonluğunu alacak. 

TV 8.5'TA YAYINLANACAK 

Warriors ile Cleveland arasında Oakland'da Oracle Arena'da oynanacak mücadele 04:00'ten itibaren TV 8.5'tan izlenebilecek. 

CAVALIERS UMUTLANDI

Warriors karşısında ilk üç maçta ağır mağlubiyetler alan Cleveland, son maçta evinde kazanarak seriyi 3-1'e getirdi ve zafer için yeniden umutlandı. 

MÜTHİŞ SERİ SONA ERDİ

NBA'de normal sezonu zirvede noktalayan ve Batı play-off'larına da kusursuz bir başlangıç yapan Warriors, ilk turda Portland Trail Blazers, yarı finalde Utah Jazz ve finalde de San Antonio Spurs'ü 4-0'la geçerek finalin yolunu tuttu. Bu aşamada da Cleveland karşısında ilk üç maçı kazanan California ekibi play-off'larda 15-0'lık bir seri yakalayarak rekor kırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum