Mbappe'nin Hakimi ve Fas kehaneti gerçek çıktı

PSG'de forma giyen yakın arkadaşlar Kylian Mbappe ve Achraf Hakimi, Dünya Kupası yarı finalinde kozlarını paylaştılar.

Mbappe'nin Hakimi ve Fas kehaneti gerçek çıktı
15 Aralık 2022 - 10:00
2022 Dünya Kupası yarı finalinde Fransa'nın Fas'ı 2-0 devirerek final biletini almasının ardından bu turda rakip olan iki takım arkadaşı Kylian Mbappe ve Achraf Hakimi'nin Ocak ayında kaydedilmiş bir videosu sosyal medyada çok konuşuldu.

Sene başında PSG'nin oynayacağı bir müsabaka öncesinde konuşan Mbappe, söz konusu videoda, Dünya Kupası'nda Fas ile karşı karşıya geleceklerini ve Hakimi'yi mağlup edeceğini söylüyor. Fransız futbolcu, "Fas ile karşılaşacağız ve onları yeneceğiz. Bu kalbimi kırıyor ama futbol nasıldır bilirsiniz..." diyor. Hakimi ise takım arkadaşına "seni ezeceğim" diyerek meydan okuyor.

Fransa'nın Fas'ı 2-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından iki yakın arkadaş Kylian Mbappe ve Achraf Hakimi formalarını değiştirdiler. Arkadaşını bir süre teselli eden Mbappe, daha sonra Hakimi'nin formasını giyerek sahada poz verdi.

Fransa'da Kylian Mbappe, Fas'ın İspanya'yı penaltı atışları neticesinde elediği karşılaşmada attığı panenka penaltısıyla turu getiren ve sonrasındaki gol sevinciyle Sergio Ramos'u kadroya almayan Luis Enrique'ye göndermede bulunan Hakimi'yi tebrik etmişti. Hakimi ise yarı final maçı öncesinde Mbappe'yi etiketleyerek "yakında görüşürüz arkadaşım" yazmıştı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum