Romain Saiss, Beşiktaş'ı korkuttu

Dünya Kupası yarı finalinde sakatlığı olmasına rağmen Fransa karşısında 11'de maça başlayan Romain Saiss, 21 dakika dayanabildi.

Romain Saiss, Beşiktaş'ı korkuttu
15 Aralık 2022 - 10:14
Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Fas’ın Portekiz’i 1-0 mağlup ettiği mücadelede, Fas forması giyen Beşiktaşlı savunma oyuncusu Romain Saiss, 57. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Beşiktaş'ın Romain Saiss için Fas'a Fransa maçı için özel bir talapte de bulunduğu, adalesinde hafif yırtık olan tecrübeli futbolcunun dev yarı finalde oynamaması için Fas milli takım doktorları ile görüşüldüğü iddia ediliyordu. Yıldız oyuncu, Fransa maçında takımını yalnız bırakmadı.

Acı çekerek oynadı ama dayanamadı

Dünya Kupası yarı finalinde Fransa ile kozlarını paylaşan Fas'ta takımı yalnız bırakmayan kaptan, Al Bayt Stadı'nda oynanan maça ilk 11'de başladı. Bir hayli acı çektiği gözlenen kaptan, maçın henüz kenara değişiklik işareti yaptı ve 21. dakikada yerini Selim Amallah'a bıraktı.

Saiss, maçın ardından ise yaptığı açıklamada "Neyi başardığımızın tam olarak farkında değiliz. Sonsuza kadar hatırlayacağımız anıları yaşıyoruz. Maceraya devam etmek ve halkımızla bu hayali yaşamaya devam etmek istiyoruz." sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum