Mehmet Ekici: Bu enerjiyi Antalyaspor maçına da yansıtmak istiyoruz

Mehmet Ekici, Ersun Yanal ile takıma yeni bir enerji geldiğini söyledi. Ersun Hoca'nın takımı motive ettiğini ve bunun sahaya yansıdığını belirten Mehmet, “Bu enerjiyi Antalyaspor maçına da yansıtmak istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Mehmet Ekici: Bu enerjiyi Antalyaspor maçına da yansıtmak istiyoruz
21 Aralık 2018 - 01:10

Fenerbahçe'nin 5-2 galibiyetiyle sonuçlanan Giresunspor maçında 2 gol kaydeden Mehmet Ekici, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ekici ilk olarak Ersun Yanal ile takıma yeni bir enerji geldiğini söyledi. Ersun Hoca'nın takımı motive ettiğini ve bunun sahaya yansıdığını belirten Mehmet, “Bu enerjiyi Antalyaspor maçına da yansıtmak istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin 3 kulvarda ilerlediğini hatırlatan Ekici, “Avrupa Ligi, Türkiye Kupası ve ligde mücadele ediyoruz. Hocamızla daha iyi olacağız. Haftaya da iyi bir sonuçla devreyi kapatmak istiyoruz.” diye konuştu.

Kaydettiği gollerden dolayı duyduğu mutluluğu da belirten Mehmet Ekici, “Takım adına da çok önemliydi. Moral kazandık. Bunu haftaya da yansıtacağız.” şeklinde sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum